Inzichten krijgen in je denken, voelen en gedrag naar een leven in vrijheid met jezelf.

Coaching en Counselling is een proces waarbij door middel van communicatie ik de cliënt help bij de bewustwording van zijn/haar gedrag om inzichten te verkrijgen. Pas als je je bewust bent waarom je doet wat je doet dan is het ook mogelijk om hierin veranderingen aan te brengen. Zo kan jij je als persoon verder ontwikkelen en groeien wat betekend dat jij (weer) optimaal kan functioneren en de regie hebt of terug krijgt over je eigen leven. Geen mens is hetzelfde. Er kunnen vaak op korte termijn al resultaten worden geboekt die ook op de lange termijn hun uitwerking blijven behouden.

Ik maak tijdens de sessies gebruik van gesprekstechnieken en een grote toolkit vanuit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) methodiek voor groeien, veranderen, leren, en verbeteren. Hierdoor kan ik je veel bieden en een op maat gemaakt traject voor je ontwikkelen waar jij optimaal resultaat mee kunt behalen. Iedere coach heeft zijn eigen manier van werken, zijn eigen stijl. Samen kunnen wij onderzoeken of wij de juiste “match” zijn om door jouw probleem heen te werken, je vraag helder te krijgen of je doel te behalen.

Samen, vanuit ontspanning in een veilige, open sfeer loop ik graag als gids en reisgenoot een stuk met je mee om jouw eigen weg te ontdekken. We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten, waarbij ik je steun, stimuleer, motiveer en zal uitdagen om anders te leren denken als dat voor jou beter mocht zijn. Krijg grip op je eigen gevoel, denken en doen zodat je deze kunt ombuigen als dat nodig is. Leer om negatieve gedachten te veranderen naar positieve gedachten. Kom weer in je kracht!

Kwetsbaar opstellen is minder gemakkelijk en soms wel nodig. Kwetsbaar durven zijn levert je heel veel op, weet ik uit eigen ervaring. Jezelf beter willen en kunnen begrijpen en daarmee inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet. En dat kan niemand beter dan jij zelf!

Overwin weerstand en kom daarna sterker uit de strijd!

Niets gebeurt zonder reden.

  • Waarvoor kom jij iedere dag je bed uit?
  • Wat vind je belangrijk en wanneer precies?
  • Hoe maak jij keuzes?
  • Of is keuzes maken nog niet zo makkelijk voor je?
  • Wie bepaald er wat goed voor jou is? Jijzelf of je omgeving?
  • Mag je doen wat je wilt, zeggen wat je denkt, voelen wat je voelt?
  • En wie bepaalt dat dan?

Wil jij “leven in vrijheid met jezelf”? Laten wij dan samen op pad gaan om dat te bereiken.

Iedereen heeft zijn eigen weg, zijn eigen reis, zijn eigen doel.

Iedereen heeft zijn eigen weg, zijn eigen reis, zijn eigen doel.