Ervaringen

Hoe cliënten de samenwerking met mij hebben ervaren.

Heb jij bij mij een sessies gedaan, een traject gevolgd, een Reiki behandeling ondergaan, een workshop/training gehad of iets anders waardoor je een ervaring hebt met mij en mijn werkwijze?

Super fijn als je een review wilt achterlaten.

Jouw mening telt en wordt enorm gewaardeerd!

Monique

Door de coaching van Monique heb ik een fundering gelegd waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. Ik weet wat voor mij de belangrijkste waarden zijn. Ze heeft mij geholpen de juiste handvatten te vinden.
Moeten is nu willen, bepaalde routines zijn nu echt onderdeel van mij geworden en ik ben beter gaan leren leven in het hier en nu.

Ik waardeer haar empathisch vermogen, warmte en directheid. Ik zou andere leerkrachten in het (basis)onderwijs aanraden eens met haar te gaan zitten.

Het heeft mij ontzettend geholpen.

Leerkracht

31 jaar

Na een burn-out tezamen met covid klachten zocht ik naar handvatten om weer energieker in het leven te staan en vooral om te kijken wat wél lukt. Via mijn werk kwam ik bij Monique terecht. Een heel mooi mens die rust uitstraalt en echt met je in gesprek gaat én luistert. De kritische vragen die ik terug kreeg, vond ik soms lastig, maar waren wel nodig om bewustwording te creëren.
Monique heeft mij doen inzien dat ik zelf aan het stuur moet zitten i.p.v. op de bijrijders stoel. Ik ben degene die mijn grenzen het beste kent en deze ook zelf moet aangeven. En wees lief voor jezelf. Mijn nieuwe motto is dan ook: ‘Het is wat het is’ wat mij tegenwoordig steeds beter af gaat:)
Bedankt Monique voor de mooie sessies samen en voor de belangrijke en mooie inzichten die je mij hebt gegeven🙏

Marijn

Leerkracht basisonderwijs

Fijne reiki behandeling!
Het effect ervan werkt nog door.

Ik heb meer energie en minder pijn. Een paar dagen na de behandeling app’te Monique met de vraag hoe het gaat.

Zeer attent en professioneel.

Ik verheug mij op de volgende behandeling. Aanrader.

 

 

Bianca Wiedijk

Wil jij ook....reiki

Ik had een heerlijke reiki behandeling bij Monique.

Ze heeft een fijne ruimte op een goed bereikbare plek in Purmerend, met parkeerruimte voor de deur.

Na een duidelijke uitleg over wat Reiki is, wat het voor je kan doen en wat je tijdens de behandeling kunt ervaren, lag ik een uur bij haar op de behandelbank.
Ontspannen en opgeladen ging ik weer naar huis.

Monique is een lieve vrouw, heel aards, en ze stelt je helemaal op je gemak.

Een echte aanrader!

Karin Schrama

Tijdens de intake voelde ik me gelijk op m’n gemak bij Monique. Ik kon alles vragen en zeggen wat ik wilde. Er was mede een hele duidelijke uitleg over reiki in het geheel. Ik wist daardoor precies wat mij te wachten stond en hoe de behandeling er uit zou zien.

De behandeling zelf was in één woord, GEWELDIG! Het heeft me geholpen om weer te kunnen ontspannen. Ik had namelijk last van spanningsklachten zowel fysiek als mentaal.

Ik beveel reiki echt aan bij spanningsklachten die je ervaart in het lichaam, bv door stramme spieren en ook zeker bij een ‘mentaal dipje’. En dit is dan het beste bij een professional zoals; Monique.

 

Susan Spanjaard

Heerlijke reiki behandeling gehad!

Ik kwam helemaal ontspannen thuis, precies waarvoor ik het had ingepland.
Duidelijke informatie vooraf aan de behandeling gekregen.
Monique neemt echt de tijd voor je en ik voelde mij erg op mijn gemak.

Zeker weten een aanrader!

Chantal Stol

Ik heb hier een Reiki-behandeling gehad en dit was heel ontspannend en rustgevend!
Leuke spontane vrouw die weet wat ze doet.

Zeker een aanrader!

Cartouche de Roo

Bij Monique gekomen zonder enige ervaring van Reiki en coaching en nu kan ik wel zeggen dat ik blij ben dat ik deze stap genomen heb. Ik zat helemaal vast in mezelf. Bij Monique voelde het meteen vertrouwd en rustig. Met coach sessies en Reiki ben ik zo goed als weer mezelf, dankzij Monique. Ik heb ook geleerd om steviger in mijn schoenen te staan en te weten en voelen wie het belangrijkste is in mijn leven. DAT BEN IN ZELF! Het koste me veel energie en moeite om dat te beseffen en accepteren alleen een andere weg tot geluk en innerlijke kracht en rust is er niet. Dank je wel Monique voor het vertrouwen, de rust en het licht in mijn leven. Dikke knuffel.

Slavica

Ik heb de Reiki behandeling als erg goed ervaren en merkte meteen al wat resultaat. Heel relaxed en heel rustgevend. Ben zeer tevreden.

Wendy

Kernwaarden - Mocom Coaching - VVV OER

Naar aanleiding van mijn knie klachten (overbelast en vocht in mijn knie). Hoorde ik via via dat Monique van Mocom Coaching reiki doet. Had mijn knie al rust gegeven maar de klachten bleven maar aanhouden. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Een vriendelijke dame (Monique) gaf me duidelijk uitleg van wat er ging gebeuren en toen heb ik het over mij heen laten komen en dacht “baat het niet dan schaadt het niet”. Tijdens de behandeling kreeg ik een vreemd gevoel in mijn knie. Na de behandeling voelde mijn knie anders aan. Het gaf meteen een goed gevoel in mijn knie. Ik heb daarna nog twee behandelingen gehad. Daarna was de pijn weg en kon ik weer gewoon lopen en fietsen. Ben weer een blij mens dankzij Monique van Mocom Coaching. Bedankt nogmaals.

P. te E.

Ik heb bij Monique de Hypnotische Maagband laten plaatsen. Dit zijn 5 sessies waarbij je met gesprekken én hypnose op weg gaat naar jouw gewenste streefgewicht.
We zijn nu bijna 3 maanden verder en het resultaat? Kilo’s eraf en inmiddels zelfs een kleding maat kleiner!
Ik heb zoveel diëten al geprobeerd. In het begin viel ik af maar geleidelijk aan kwam ik altijd weer aan. Het demotiveerde mij.
Monique helpt je om je bewuste en onbewuste op 1 lijn te brengen. En wat blijkt? Dat is wat mij altijd tegenwerkte! Er waren op onbewust niveau conflicten in mezelf op te lossen.

De behandeling is zoveel meer dan alleen een maagband plaatsen. Ze heeft me geholpen mezelf weer te vinden. Ik kan het iedereen aanraden die er net als mij met diëten niet uitkomt.

Chantal

Mens Open Coach Oprecht Medeleven, MOCOM. Met heel mijn hart kan ik zeggen dat de sessies met Monique ontzettend fijn zijn geweest. Ze heeft me regelmatig een spiegel voorgehouden en dat waren niet de makkelijkste momenten voor mij. Maar wel heel nodig! Ik ben in de afgelopen periode gaan beseffen dat alles op tafel gooien en jezelf blootgeven de weg naar groei zijn. Monique is je gids, je bent zelf degene die aan het roer staat. Zij geeft aan dat niets ‘fout’ is en dat geeft mij heel veel vertrouwen. Hier en daar een oefening als huiswerk was in eerste instantie een dingetje voor mij: – uit mijn comfortzone – omschakelen – niet op de automatische pilot. Maar wat is het fijn om uit mijn hoofd te gaan en meer te voelen! Stap voor stap een nieuw weggetje te bouwen. Ik ben blij dat ik de 1e stap genomen heb om kennis te maken. Dit was een geheel vrijblijvend gesprek en het voelde direct goed. Buiten de sessies is de drempel heel laag om contact met Monique te zoeken. Ze benadrukt dat ze niet altijd direct kan reageren, maar laat ook meteen weten wanneer dat dan wel gaat lukken. Heel prettig! Dankjewel!

Lisa

Medewerkster onderwijs

Bij Monique voelde ik me tijdens de coaching erg op mijn gemak en kon gewoon mezelf zijn. En het heeft de persoon gemaakt die ik nu ben…..een sterk persoon!!! De rust en de tijd die Monique voor je heeft is heel prettig en ze heeft mij de juiste handvatten en oefeningen gegeven die ik nodig had om door te gaan in een moeilijke periode in mijn leven. Dank je wel Monique…..en…de bus rijd nog steeds hoor.

Joyce

HEEL BIJZONDER! Ben met reiki begonnen omdat ik een nare periode achter de rug heb. Ik was heel moe en mijn energie was uit mijn lijf. Na 3x merkte ik al duidelijk verschil. Ik kreeg meer energie en sliep beter, wat meer ruimte en rust brengt in je hoofd. Ben heel blij met deze behandeling. Dank je wel Monique

Ella Fluijt

Ik kwam bij Mocom coaching voor mijn eerste sessie van de hypnotische maagverkleining, als steuntje in de rug bij mijn weg naar gezond en fit worden. Mijn doel was een paar kilo kwijtraken , maar ik kreeg zoveel meer ! Ten eerste de hypnose zelf al! Dat gaf mij een een ontspanning vergelijkbaar met een week vakantie … en daarna begon het pas echt. Alsof ik ineens begreep hoe mijn hoofd en lichaam werken, en waarom ik keuzes maakte die ik niet meer wil maken. Het is eigenlijk niet te beschrijven, je moet het gewoon eens ervaren om te begrijpen hoe bijzonder het is.

Kelly

Wat was het heerlijk bij jou op de bank. Een uur relaxen en nog energie meekrijgen ook door jouw reiki behandeling. Mijn lijf heeft nog uren na getinteld en ik heb ’s avonds heerlijk geslapen. Een bijzondere ervaring wat zeker voor herhaling is. Dank je wel. Lieve groetjes

Sylvia

Samen met Monique een mooie reis gemaakt. Voelde mij zo veilig dat ik echt bij mijzelf kon komen. Een hele mooie ervaring die ik zeker nog eens mee wil maken. De volgende afspraak ook al gemaakt.

Annita

Totale ontspanning! Ik kende Monique reeds van hypnotherapie, dus ook de warme persoonlijkheid die zij is. Monique en Reiki zijn in mijn ogen ook een goede combi, dus vandaar dat ik een reikibehandeling bij haar wilde ondergaan. Eenmaal op de bank werd ik door de mij bekende rust gegrepen. Omdat ook ik bekend ben met Reiki, wist ik wat ik kon verwachten. Vanaf het moment dat de behandeling begon kreeg ik een bepaalde rust over mij, handen die van plek naar plek gingen, warmte uitstralend en bij sommige gevoelige plekken iets langer bleven hangen. Totale ontspanning zou je het kunnen noemen en vooral ook energie opwekkend. De rest van de dag was ik aanzienlijk energieker dan de ochtend voor de behandeling. Dus als je jezelf een moment van totale ontspanning gunt dan is deze Reikibehandeling echt iets voor jou! Nogmaals bedankt Monique!

Lies

Perfect!! Ben zo goed geholpen door Monique, uiteindelijk heb ik ‘t zelf gedaan. Trots op mezelf na 30 jaar roken gestopt! Als je twijfelt om naar Monique te gaan, ga er blanco in en laat t over je heen komen dan komt ‘t helemaal goed!

B. Steevers

Het was heel goed om met je ‘op reis’ te zijn. Je was heel helder, gaf mooie feedback en je hoorde de belangrijke dingen. Een nieuwe ervaring en nieuwe inzichten voor mij. Bij Monique ben je veilig. Ze inspireert maar zet je ook aan het werk. Ook als je denkt dat je daar al klaar mee bent. De combinatie van hypnose en praten is heel verhelderend geweest. Deze cliënt heeft een beoordeling met maar liefst een 9 voor mij achtergelaten!

Anoniem

Prachtige stek Monique. Ik kom graag weer bij jou langs. Mooie sessies geef jij! Complimenten hoe jij met zoveel rust, vertrouwen en geduld met klanten omgaat.

Els Zilver

Monique is een topper en ik zou zeggen, kun je wel een steuntje in de rug gebruiken, bel of mail snel voor een afspraak ?

Alice

Professionele en veelzijdige hulp die bij heel veel dingen hulp kan bieden.

Sonja

Mijn ervaringen met Mocom zijn alleen maar positief. Monique straalt zo veel rust uit en is erg professioneel.

Saskia

We hadden samen afgesproken in haar nieuwe praktijk ruimte om te “oefenen” Ik ben nl nog bezig met de opleiding. Super lief dat ze dan voor mij klaar staat. De ruimte is super mooi en er hangt een heerlijke sfeer. Monique zag direct aan mij dat ik op dat moment eigenlijk niet kon oefenen. Ik had nl erge hoofdpijn en was moe. Daar kon ze mij wel mee helpen gaf ze aan. Tijdens de sessie verwachtte ik de technieken die we met de opleiding geleerd hebben. Echter ze beheerst zoveel meer dan dat. Spelenderwijs kwam ik tot nieuwe inzichten. Ook een heerlijke ontspanning zorgde ervoor dat ik mij weer veel beter voelde. Daarnaast was er ruimte om mijn “ei” kwijt te kunnen. Wat je ook hebt bij een goede vriendin. Kortom super om te ervaren. Dus mocht je hypnose eng vinden….. Dan heeft Monique nog veel meer in huis om je te helpen. Inmiddels gaat het met mij weer goed. Hypnotherapie is super effectief en waardevol. Je leert niet met je probleem te leven maar het is weg. Dat doet je magisch onderbewuste en Monique helpt je daarbij. Een aanrader voor iedereen.

Els Zilver

Enkele maanden geleden was ik de gelukkige winnaar van een sessie bij Monique. Ik wist niet wat ik mij erbij voor moest stellen, dus ging er met open vizier heen. Bij binnenkomst viel het mij op dat de “behandelruimte” een en al rust uitstraalde. Later bleek het niet alleen de ruimte te zijn, maar bij Monique kreeg ik hetzelfde gevoel. De hypnose op zich was ook een hele aparte beleving. Als je mij van tevoren had gezegd dat het zo’n impact zou hebben, had ik het nooit geloofd. Er kwamen situaties naar voren, waarvan ik dacht ik het al een tijdje een plekje had gegeven, niet dus had het gewoon weggestopt. De dagen erna waren best wel heftig, maar het heeft mij enorm goed gedaan. Ik ging er met open vizier heen en heb er een heel goed gevoel aan over gehouden. Door omstandigheden zijn er geen vervolgsessies geweest, maar dat ga ik zeker weten doen. Dus dames/heren ik kan het aanraden!

Lies