Even voorstellen

Wie is Monique

Ik ben Monique Harthoorn,  gelukkig getrouwd en moeder van twee fijne dochters. Geboren in Amsterdam en al meer dan 30 jaar inwoonster van Purmerend.

Na mijn studie heb ik vele jaren in de zorg gewerkt als doktersassistente en later als secretaresse binnen de zorg, een ondersteunende rol gehad bij een verpleeghuis. De zorg van dichtbij meegemaakt bij mensen van jong tot oud en ervaren hoe belangrijk goede communicatie hierbij is.

In 2014 ben ik op het pad gekomen van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daardoor heb ik een andere kijk op het leven en mijn werkzame leven gekregen. Door NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en coaching heb ik een gevoel van thuiskomen bij mezelf ervaren wat ik graag wil doorgeven aan andere mensen.

Hulp bieden aan andere mensen bij het inzichtelijk maken van eigen hulpbronnen om weer richting te kunnen geven aan het leven zie ik als een mooie waardevolle uitdaging. Als coach of counsellor samenwerken met een cliënt bij het oplossen van problemen op privé- en werkterrein om een zinvolle, bevredigende invulling aan het leven te geven.

Certificaat Master Practitioner.jpgIk ben nationaal en internationaal gecertificeerd
NLP Practitioner en NLP Master Practitioner, Schoolcounselor, Hypnotherapie Practitioner, Therapeut Hypnotische Maagverkleining en
heb workshops systemisch werken gevolgd.
Ik ben een empathisch, sociaal en betrokken persoon. Kan goed luisteren en jou motiveren, inspireren en stimuleren om te ontdekken welke kwaliteiten je hebt of op dit moment verscholen liggen in jezelf.

En wie ben jij?