Hypnotherapiesessie

Er zijn goede en snelle resultaten te behalen met hypnotherapie.

Wat goed dat je geïnteresseerd bent in een hypnotherapiesessie. Er zijn namelijk goede en snelle resultaten te behalen met hypnotherapie. Omdat er zoveel gedachten, beelden en indianenverhalen in de wereld zijn ontstaan over hypnose wil ik je uitleggen wat een hypnotherapiesessie is en hoe ik werk zodat ik mogelijk wat vragen die jij hebt alvast kan beantwoorden.

Hypnose is een prachtig hulpmiddel om psychische en psychosomatische problemen inzichtelijk te kunnen maken zodat we hier samen doorheen kunnen werken en veelal op kunnen lossen op onbewust niveau. De denker, ons bewuste, staat ons namelijk vaak in de weg om de juiste bron te vinden die het gedrag of gevoel aanstuurt waar jij zo graag vanaf wilt.

Gesprek counseling coaching hypnotherapie

Alle sessies/gesprekken in mijn praktijk worden natuurlijk in vertrouwen gedaan. Niets is gek, alles mag en kan besproken worden én belangrijker nog gevoeld.
Alles is oké.

Jij en ik weten niet van te voren hoe de sessie zal verlopen, welke onderwerpen er aan bod komen. Er is geen vaststaande vraag en uitkomst want ieder mens is uniek.

Hoe werkt een hypnotherapiesessie

Door middel van een ‘voorgesprek’ gaan we samen aan de slag met hetgeen waar jij aan wilt werken. Ik zal doorvragen om zo duidelijk mogelijk te krijgen wat je probleem precies is en wat dit voor je betekent. Als er duidelijkheid is zal ik een vorm van hypnotherapie voor je kiezen die aansluit op de behoefte die er is.

Voor de meeste mensen is hypnose een aangename, ontspannen ervaring die ook nog eens mooie resultaten kan hebben.

Als het voor jou goed voelt en jij toestemming geeft zal ik je in hypnose brengen en kunnen we gericht aan de slag. Jij hoeft hiervoor alleen mijn instructies te volgen terwijl je gewoon in de stoel blijft zitten. Je zult met je ogen dicht in een uitermate ontspannen toestand terecht komen. Ik begeleid je naar een andere bewustzijnstoestand waar we contact maken met je onbewuste deel, daar waar onbewuste programmaatjes aan het werk zijn. Je gaat je terwijl je mij blijft horen focussen op je eigen binnenwereld. De prikkels van de omgeving worden minder belangrijk waardoor je je aandacht goed kunt richting naar jezelf. Hierdoor ben je in staat om bij gevoelens en beelden te komen waar je normaal niet zo makkelijk bij kunt en die je op het goede spoor van een oplossing brengt. Tijdens de hypnosesessie blijf je mijn stem te allen tijden horen én kan je zelf ook antwoord geven op de vragen die ik je stel.

Time for change

Je gaat samen met mij zelf aan de slag met ervaringen in jouw onbewuste die nu lichamelijke of geestelijke klachten opleveren waar je vanaf wilt.

Het mooiste van een hypnotherapie sessie is wel dat niets gebeurt tegen jouw wil en dat verandering snel kan gaan.

Verwonderen door hypnose