Hypnotische Maagverkleining

…om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden!

Je hebt vele diëten al uitgeprobeerd, maar nog steeds zonder het resultaat wat je zo graag wilt. Vol goede moed begin je keer op keer, maar al snel blijkt dat ook dit dieet niet lukt. Bij de start vlogen de kilo’s eraf, maar de klad kwam er al snel weer in en je verviel in je oude eetgewoontes.
Tja, dat is wat er keer op keer gebeurd. Steeds weer denk je nu echt gevonden te hebben wat voor jou werkt en dan volgt er weer die teleurstelling.

Veel vrouwen en ook mannen kunnen erover meepraten: het eeuwige gevecht tegen de kilo’s en daarna het jojo-effect. En je weet inmiddels dat het jojo-effect ook betekend dat je daardoor in de loop der jaren ook alleen maar zwaarder bent geworden.

Al die diëten, alle inzet, alle pogingen, het vele geld wat hiermee al gemoeid is geweest en nog steeds is er niet het voor jou gewenste resultaat. En weet je, dat is ook een hele uitdaging als je dit alleen op wilskracht wilt doen; “Dat is echt lastig”.

Wist jij dat ongeveer de helft van de Nederlands te maken heeft met overgewicht. Dat zelfs van de kinderen en adolescenten (4-20 jaar) ruim 9% overgewicht heeft en bijna 4% zelfs ernstig overgewicht.

Misschien heb je er stiekem wel eens over nagedacht, dat je een maagband zou willen laten plaatsen. Maar ja, dat is nogal een ingreep en ook niet zonder risico’s. Het is tenslotte een behoorlijke operatie, met pijn, ongemak, kans op complicaties, een litteken en ziekteverzuim.

En het goede nieuws is……het kan ook zonder operatie!


De Hypnotische Maagverkleining is gebaseerd op jarenlang onderzoek. Door deze inzichten en het samenbundelen van de huidige wetenschap en kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose is er een super effectief programma ontworpen;  ‘de Hypnotische Maagverkleining’. Het is nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband en zelfs een hoger slagingspercentage (meer dan 82%).

De grondlegster van de vernieuwde Hypnotische Maagverkleining, Bianca L’Abee, heeft mij persoonlijk opgeleid om dit programma uit te mogen voeren, welke BATC geaccrediteerd is.

De virtuele maagband die geplaatst wordt, zit niet in je maag, maar in je hoofd. Zodra je een virtuele maagband hebt, hoef je niet op dieet. Je mindset wordt verandert en je onderbewuste wordt op het rechte pad gebracht. Het virtuele maagband traject bestaat uit 5 sessies. Je krijgt van mij een aantal regels mee en een MP3 als ondersteuning. Je mag in principe alles eten, maar ik maak je er wel bewust van dat je respect moet hebben voor je lichaam en het moet voeden in plaats van volstoppen met chocola, suiker en andere ongezonde voeding.

We gaan ook aan de slag met onderliggende emoties wat heel belangrijk is voor het resultaat en succes van de virtuele maagband. Een groot voordeel hiervan is dat je positiever wordt, meer eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgt en in je kracht komt te staan.

Ben jij door mijn verhaal enthousiast geworden over het programma van

‘de Hypnotische Maagverkleining’

en wil jij je gewenste gewicht bereiken en behouden zonder operatie en risico’s?

Verwonderen door hypnose

Neem contact op via onderstaande button

Voel je welkom bij Mocom Coaching

Schoolcounselling