Heb jij bij mij sessies gedaan, een traject gevolgd, workshop/training gehad of iets anders waardoor je een ervaring hebt met mij en mijn werkwijze? Super fijn als je een review voor mij wilt achterlaten. Jouw mening telt en wordt enorm gewaardeerd!
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Warme groet, Monique
Het was heel goed om met je 'op reis' te zijn. Je was heel helder, gaf mooie feedback en je hoorde de belangrijke dingen. Een nieuwe ervaring en nieuwe inzichten voor mij. Bij Monique ben je veilig. Ze inspireert maar zet je ook aan het werk. Ook als je denkt dat je daar al klaar mee bent. De combinatie van hypnose en praten is heel verhelderend geweest. Deze cliënt heeft een beoordeling met maar liefst een 9 voor mij achtergelaten!
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Anoniem
Ik kwam bij Mocom coaching voor mijn eerste sessie van de hypnotische maagverkleining, als steuntje in de rug bij mijn weg naar gezond en fit worden. Mijn doel was een paar kilo kwijtraken , maar ik kreeg zoveel meer ! Ten eerste de hypnose zelf al! Dat gaf mij een een ontspanning vergelijkbaar met een week vakantie ... en daarna begon het pas echt. Alsof ik ineens begreep hoe mijn hoofd en lichaam werken, en waarom ik keuzes maakte die ik niet meer wil maken. Het is eigenlijk niet te beschrijven, je moet het gewoon eens ervaren om te begrijpen hoe bijzonder het is.
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Kelly
Enkele maanden geleden was ik de gelukkige winnaar van een sessie bij Monique. Ik wist niet wat ik mij erbij voor moest stellen, dus ging er met open vizier heen. Bij binnenkomst viel het mij op dat de “behandelruimte” een en al rust uitstraalde. Later bleek het niet alleen de ruimte te zijn, maar bij Monique kreeg ik hetzelfde gevoel. De hypnose op zich was ook een hele aparte beleving. Als je mij van tevoren had gezegd dat het zo’n impact zou hebben, had ik het nooit geloofd. Er kwamen situaties naar voren, waarvan ik dacht ik het al een tijdje een plekje had gegeven, niet dus had het gewoon weggestopt. De dagen erna waren best wel heftig, maar het heeft mij enorm goed gedaan. Ik ging er met open vizier heen en heb er een heel goed gevoel aan over gehouden. Door omstandigheden zijn er geen vervolgsessies geweest, maar dat ga ik zeker weten doen. Dus dames/heren ik kan het aanraden!
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Lies
Perfect!! Ben zo goed geholpen door Monique, uiteindelijk heb ik 't zelf gedaan. Trots op mezelf na 30 jaar roken! en als je twijfelt om naar Monique te gaan, ga er blanco in en laat t over je heen komen dan komt 't helemaal goed!
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
B.Steevers
Prachtige stek Monique. Ik kom graag weer bij jou langs. Mooie sessies geef jij! Complimenten hoe jij met zoveel rust, vertrouwen en geduld met klanten omgaat.
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Els Zilver
Samen met Monique een mooie reis gemaakt. Voelde mij zo veilig dat ik echt bij mij zelf kon komen. Een hele mooie ervaring die ik zeker nog eens mee wil maken. De volgende afspraak ook al gemaakt.
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Annita
Monique is een topper en ik zou zeggen, kun je wel een steuntje in de rug gebruiken, bel of mail snel voor een afspraak ?
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Alice
Professionele en veelzijdige hulp die bij heel veel dingen hulp kan bieden.
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Sonja
Mijn ervaringen met Mocom zijn alleen maar positief. Monique straalt zo veel rust uit en is erg professioneel.
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Saskia
Bij Monique voelde ik me tijdens de coaching erg op mijn gemak en kon gewoon mezelf zijn. En het heeft de persoon gemaakt die ik nu ben.....een sterk persoon!!! De rust en de tijd die Monique voor je heeft is heel prettig en ze heeft mij de juiste handvatten en oefeningen gegeven die ik nodig had om door te gaan in een moeilijke periode in mijn leven. Dank je wel Monique.....en...de bus rijd nog steeds hoor.
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Joyce
We hadden samen afgesproken in haar nieuwe praktijk ruimte om te "oefenen" Ik ben nl nog bezig met de opleiding. Super lief dat ze dan voor mij klaar staat. De ruimte is super mooi en er hangt een heerlijke sfeer. Monique zag direct aan mij dat ik op dat moment eigenlijk niet kon oefenen. Ik had nl erge hoofdpijn en was moe. Daar kon ze mij wel mee helpen gaf ze aan. Tijdens de sessie verwachtte ik de technieken die we met de opleiding geleerd hebben. Echter ze beheerst zoveel meer dan dat. Spelenderwijs kwam ik tot nieuwe inzichten. Ook een heerlijke ontspanning zorgde ervoor dat ik mij weer veel beter voelde. Daarnaast was er ruimte om mijn "ei" kwijt te kunnen. Wat je ook hebt bij een goede vriendin. Kortom super om te ervaren. Dus mocht je hypnose eng vinden..... Dan heeft Monique nog veel meer in huis om je te helpen. Inmiddels gaat het met mij weer goed. Hypnose therapie is super effectief en waardevol. Je leert niet met je probleem te leven maar het is weg. Dat doet je magisch onderbewuste en Monique helpt je daarbij. Een aanrader voor iedereen.
Hersenprikkels - hypnotherapie - neuronen
Els Zilver